JINYOU hædret med to nye priser

Handlinger er drevet af filosofier, og JINYOU er et godt eksempel på dette.JINYOU forfølger en filosofi om, at udvikling skal være innovativ, koordineret, grøn, åben og delt.Denne filosofi har været drivkraften bag JINYOUs succes i PTFE-industrien.

JINYOUs forpligtelse til innovation er tydeligt fra starten af ​​dets etablering.Virksomheden kan prale af et professionelt R&D-team ledet af en gruppe senioringeniører, som har været dybt engageret i forskningen af ​​fluorplast-relaterede produkter i mange år.Denne forpligtelse til innovation har givet glædelige resultater i løbet af de seneste tre år.

JINYOUs filosofi om at blive koordineret og delt er også tydelig i dets støtte til et industri-universitet-forskningsprogram vedrørende coated PTFE fiber.Dette program er støttet af JINYOU og det kinesiske akademi for fiskerividenskab og går i gang i december 2022. Dette program har stor betydning for anvendelsen af ​​PTFE og er et vidnesbyrd om JINYOUs forpligtelse til at blive koordineret og delt.

I februar 2022 nåede JINYOU en årlig produktionskapacitet på 70 tusind PTFE-filterposer og 1,2 tusinde tons varmevekslerrør med en samlet investering på 120 millioner CNY.Denne præstation vandt prisen "Højkvalitetskonstruktion af større projekter" udstedt af regeringen i Nantong gennem evalueringen af ​​"kvalitet og effektivitet", hvilket er et vidnesbyrd om JINYOUs forpligtelse til kvalitet og effektivitet i dets drift.

JINYOUs filosofi om at være åben er også tydelig i dets fokus på PTFE-industrien.Dette fokus har ført til en stabil vækst i markedsandele.I juli 2022 blev JINYOU tildelt titlen "Specialized Small Giant", hvilket er en anerkendelse af dets succes i PTFE-industrien.

Mens JINYOU går videre med stor tillid til F&U, er vi stolte af at sige, at vi vil fortsætte med en vedvarende og sund udvikling i fremtiden, indvarsle endnu lysere udsigter og yde et bidrag til en bedre verden.

WechatIMG667
WechatIMG664

Posttid: Dec-08-2022